Καλεσμένοι

TAF8

Αλέκος Παπαδάτος
Αλέκος ΠαπαδάτοςΒραβευμένος animator, εικονογράφος και κομίστας, γνωστός για το No.1 New York Times Best Seller, Logicomix. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία ως ανεξάρτητος δημιουργός animation εργάστηκε για τη σειρά Babar. Το 1991, μετακομίζει στην Αθήνα, όπου διδάσκει animation και παραγωγή. Το στούντιο του, Spicy Toons έχει δημιουργήσει διαφημιστικά σποτ 2D/3D για Ελλάδα κι εξωτερικό και animation για εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ. Ο Παπαδάτος έχει εργαστεί ως γελοιογράφος για την εφημερίδα Το Βήμα. Οι εικονογραφήσεις του κοσμούν Ελληνικά και ξένα βιβλία και περιοδικά. Το πιο πρόσφατο έργο του είναι το graphic novel Δημοκρατία (2015).
Dan Hornick
Dan HornickΟ Dan Hornick βρίσκεται στην βιομηχανία του CG εδώ και 25 χρόνια. Έχει εργαστεί για πολυβραβευμένες ταινίες όπως το Ryan του Chris Landreth και το Avatar του James Cameron, αλλά και σειρές, βιντεοπαιχνίδια κτλ.
Debra Wootton
Debra WoottonΠαραγωγός ταινιών και τηλεόρασης- Ειδικός ψηφιακού animation, με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Debra Wooton είναι η διευθύντρια της Webra Group στα στούντιο Pinewood και ιδρυτής του 529 Club.
Dimitar Petrov
Dimitar PetrovΚαλλιτεχνικός διευθυντής και συν-ιδρυτής του στούντιο για animation Zmei από τη Βουλγαρία. Το 2017 έγινε μέλος του αφιερώματος της Forbes Βουλγαρίας "30 κάτω των 30" και το 2018 έλαβε τον τίτλο "Αναβιωτής κουλτούρας της χρονιάς".
Alex Tagali
Alex TagaliΚαλλιτέχνης και animator από την Ελλάδα. Η ταινία τους "Star Fallen" κέρδισε την 2η θέση στα διεθνή βραβεία Στράτος Στασινός και προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση. το 2021 το πρότζεκτ τους "My Superhero Husband" κέρδισε την 3η θέση στο B.A.F. και βραβεύτηκε από τη Disney στο φεστιβάλ του Ανεσί.
Μικαέλα Κακαρίδη Δεληγιάννη
Μικαέλα Κακαρίδη Δεληγιάννη Ελληνίδα animator και σχεδιαστής με έδρα το Βερολίνο. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί για την Cosmote TV και η ταινία της "Painted" προβλήθηκε στην Ελληνική Τηλεόραση. Το 2021 το πρότζεκτ της "My Superhero Husband" κέρδισε την 3η θέση στο B.A.F. και βραβεύτηκε από τη Disney στο φεστιβάλ του Ανεσί.
Stephie Theodora
Stephie TheodoraΕλληνοκαναδή συγγραφέας, με εξειδίκευση στο κινούμενο σχέδιο, τα βιντεοπαιχνίδια και τον ανεξάρτητο κινηματογράφο. Έχει γράψει σενάρια για στούντιο όπως η Disney, το Netflix και η Warner Bros. Αυτή τη στιγμή γράφει μία καινούργια σειρά για το στούντιο MainFrame και ταυτόχρονα γράφει μια σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά στο ZDF. Επιπρόσθετα δουλεύει σε μία καινούργια ταινία μικρού μήκους που γύρισε τον Ιούλιο του 22 στην Αθήνα.
Κωνσταντίνος Αντριάς
Κωνσταντίνος ΑντριάςΈλληνας animator. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως senior video editor και πλέον εργάζεται για τη Funny Tales team ως animator. Το 2019 το πρότζεκτ που συν δημιούργησε με τον αδερφό του Γιάννη,  με τίτλο "Greek Myths the Antiheroes" επιλέχθηκε μαζί με 18 πρότζεκτ από την ASIFA HELLAS για το MIFA του Annecy.

FOLLOW US